Lukoki verrast vriend en vijand!

Een beste groep! Dat is wat we drie dagen lang te horen… (lees meer)

Heuvel Lukoki op weg naar Hardenberg!

Voor de derde keer zullen wij een dochtergroep tonen… (lees meer)

Open Dag krijgt vorm!

Het schiet mooi op, de Open Dag van KI Kampen in samenwerking met Van Der Sluis Agri. Het programma krijgt steeds meer vorm: een presentatie van meerdere dochtergroepen, een groep stiermoeders waarmee we het belang van goede koefamilies nog eens willen onderstrepen en diverse standhouders die zich zullen presenteren. Ook het team van Van Der Sluis Agri uit Genemuiden zal een belangrijke invulling geven aan deze bij voorbaat al geslaagde dag.

Dochtergroepen:

Een vast onderdeel in het programma van de KI Kampen Open Dag is de presentatie van dochtergroepen. Op dit moment is de selectiecommissie volop bezig en is enthousiast over de kwaliteit van de dieren. Vast staat dat er dochtergroepen komen van tweedekalfs dieren van Jotani en Danshot. De namen van de overige dochtergroep zullen binnenkort bekent worden gemaakt.

Dagje uit voor de hele familie:

Bezoekers van vorige edities weten dat een bezoekje aan de Open Dag meer is dan alleen koeien kijken. Naast een veebeoordelingswedstrijd zullen er diverse workshops worden georganiseerd door Van Der Sluis Agri. Natuurlijk is de catering prima verzorgd en bij binnenkomst staat de koffie met cake weer klaar. Noteer hem alvast 20 september, Open Dag KI Kampen.Jotanidochters NRM 2017