Vertegenwoordiger in Groningen gezocht!

Binnen ons bedrijf is een vacature voor een: Vertegenwoordiger… (lees meer)

Nu even wat anders

Tijdens de Wintershow Flevoland in Dronten waren studenten… (lees meer)

Corona nieuws update

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk af te remmen hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Ons kantoor en laboratorium zijn gewoon open. Medewerk(st)ers die kunnen werken nemen op kantoor en lab de maximale hygiëne maatregelen in acht. Bezoekers ontvangen we alleen als dat noodzakelijk is.

Onze inseminatoren gaan gewoon elke morgen op pad. Aan onze veehoud(st)ers de vraag of ze de te insemineren dieren klaar willen zetten en de schets binnen handbereik willen leggen. Onze inseminatoren kunnen zich dan prima redden en u hoeft de stal niet in. Als u de inseminator wel treft probeer dan de geadviseerde afstand van 1,5 meter te respecteren, geen handen te schudden en zorg voor een goede handenwasgelegenheid.

Onze vertegenwoordigers komen beslist niet meer zonder afspraak bij een boer het erf oprijden. Afspraken voor stikstof bijvullen en sperma leveranties worden ’s avonds en ’s morgens gemaakt. Net als onze inseminatoren kunnen de vertegenwoordigers zich prima redden en u hoeft niet in de buurt te zijn wanneer ze u bezoeken. Als u de vertegenwoordiger wel treft probeer dan de geadviseerde afstand van 1,5 meter te respecteren, geen handen te schudden en te zorgen voor een goede handenwasgelegenheid. Bijpraten kan ook aan de telefoon als u gebeld wordt voor een afspraak of op een later moment.

Aan onze medewerkers vragen wij om thuis te blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en of koorts. Heeft u nu zelf deze klachten dan vragen wij u het contact met onze medewerkers echt te vermijden.

In deze bijzondere tijden is het voor ons de uitdaging onze dienstverlening zo goed mogelijk op peil te houden waarbij we de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten geen moment uit het oog mogen verliezen!