Roodbonte actietoppers bij K.I. Kampen!

Augustus is een zeer veelbelovende maand voor wat betreft… (lees meer)

Stabiele topdraai voor K.I. Kampen!

K.I. Kampen klanten zoeken over het algemeen naar stieren… (lees meer)

Goede bevruchters bij K.I. Kampen!

Als u een koe insemineert, wilt u bovenal dat deze drachtig wordt. Daar investeert K.I. Kampen volop in. De stieren worden op en top verzorgd en professioneel gemonitord. Het stalklimaat is zo stabiel en prettig mogelijk. Er zitten 20 miljoen zaadcellen in een rietje. Daarnaast heeft K.I. Kampen onlangs geïnvesteerd in een invriesbak die de kwaliteit van het sperma na invriezen nog beter maakt. Ook is er geïnvesteerd in een kwaliteitsmeter. Deze zorgt ervoor dat per stier nog preciezer gemeten wordt hoe de kwaliteit van het sperma is en zich ontwikkelt.

Van veel gebruikte stieren van K.I. Kampen de bevruchtingscijfers ten opzichte van het landelijk gemiddelde bijgehouden. Dit is belangrijk omdat K.I. Kampen hiermee controleert of de inspanningen voor de spermakwalteit ook werkelijk hun vruchten afwerpen voor de klant.

Poppe Ferro heeft niet alleen een hoge genomics fokwaarde, zijn sperma bevrucht ook heel best.

Tijdens deze warme zomerse dagen is het bevruchtend vermogen van de stier wellicht nog belangrijker dan op andere momenten. Daarom heeft K.I. Kampen de meest recente bevruchtingscijfers voor u op een rijtje gezet. Van de actief gebruikte stieren, springen de volgende stieren er positief uit voor bevruchtend vermogen:

39811 Urbanus 3 BWB
39813 Rednex RHF
39380 Marnix 7 RoodBlaar
39852 Angelo RHF
39910 Antartica RHF
39913 Berend BWB
39955 Frits BWB
39996 Ferro RHF
391003 Cornwall RHF

Stoevelaar Frits heeft een geboortegemak van 126 en maakt kalveren met meerwaarde. Hij bevrucht heel goed!

Vanuit het verleden van K.I. Kampen is er ook een aantal stieren dat zich positief onderscheidt in de bevruchting. Voor de liefhebber zijn er nog rieten aanwezig:

39771 Camille RHF
39677 Bulykin HF
39664 Youri RHF
39566 Red Cliff RHF

Veehouders waren erg enthousiast over de dochtergroep van Red Cliff. Ze waren na gebruik ook erg tevreden met het bevruchtend vermogen van het sperma.

Als u interesse heeft in goed bevruchtende stieren van K.I. Kampen neemt u dan contact op met uw vertegenwoordiger.