Nieuw bij KI Kampen, Van Damme mannelijk gesekst!

Vanuit de markt wordt meerwaarde gezien voor goede… (lees meer)

Elyan en Alroy, twee foutloze productietoppers!

Voor zwartbont is Beeze Red Hot Alroy (Bellroy * Salvatore… (lees meer)

K.I. Kampen op Landwirtschaftsmesse Ostfriesland!

Van 1 tot en met 3 juni wordt de Landwirtschaftsmesse Ostfriesland in Aurich gehouden. K.I. Kampen zal daar aanwezig zijn met een stand. De Landwirtschaftsmesse is één van de eerste grootschalige landbouwbeurzen die doorgaan sinds de Corona tijd. K.I. Kampen kijkt er daarom erg naar uit u te ontmoeten en over de laatste ontwikkelingen van de rundveefokkerij te praten.

K.I. Kampen timmert de laatste jaren flink aan de weg in Duitsland. Het land werd al vanuit Nederland bediend door Nederlandse collega’s. Sinds halverwege vorig jaar is er met Toon Leenders ook een voltijd medewerker in Duitsland aanwezig. Dit alles om de service naar onze klanten zo optimaal mogelijk te maken. Zo kunnen de veehouders in Duitsland profiteren van goede stieren uit degelijke koefamilies. Nu er meer dochters van K.I. Kampen aan de melk komen in Duitsland, stijgt ook de belangstelling. K.I. Kampen blijft staan voor probleemloze, duurzame koeien met een goede productie. Aangezien heel K.I. Kampen kostprijsbewust is, kan dit ook nog eens voor een scherpe spermaprijs.

We hopen u te treffen op standnummer 304.

Mocht u vragen hebben over K.I. Kampen in Duitsland, neem gerust contact op met Toon Leenders via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit email adres te bekijken) of 0031682055831