Zeer succesvolle Open Dagen K.I. Kampen!

De Open Dagen van K.I. Kampen bij Van der Sluis Agri… (lees meer)

De Open Dagen: Solutiondochters komen! U ook?

Weinterper Solution begint een begrip te worden in… (lees meer)

Open Dagen K.I. Kampen, 28 en 29 september!

Zet ze alvast in uw agenda: de Open Dagen van K.I. Kampen! Ze zullen gehouden worden op woensdag 28 en donderdag 29 september a.s. De Open Dagen, een begrip in veeverbeteringsland, worden dit jaar gehouden op het vertrouwde terrein van Van der Sluis Agri in Genemuiden waar wij al eerder te gast waren. Op woensdag 28 september bent u van één uur ’s middags tot tien uur ’s avonds van harte welkom. Op donderdag 29 september staan de deuren open van tien uur ’s morgens tot vier uur ’s middags.

Uiteraard zal K.I. Kampen een aantal dochtergroepen laten zien. Daar wordt achter de schermen al hard aan gewerkt. Er zal ook een K.I. Kampen stand zijn met volop informatie over de organisatie en diverse stieren waar geen groepen van staan. Ook zullen diverse interessante partners van K.I. Kampen en Van der Sluis Agri van de partij zijn om hun producten te presenteren.



Meer informatie volgt later. K.I. Kampen is blij na twee stille Corona jaren haar klanten en andere relaties weer te kunnen uitnodigen. We kijken er naar uit u te zien. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met uw K.I. Kampen vertegenwoordiger of het kantoor in Dalfsen T. 0529-431967