Roodbonte actietoppers bij K.I. Kampen!

Augustus is een zeer veelbelovende maand voor wat betreft… (lees meer)

Stabiele topdraai voor K.I. Kampen!

K.I. Kampen klanten zoeken over het algemeen naar stieren… (lees meer)

Nieuw bij KI Kampen, Van Damme mannelijk gesekst!

Vanuit de markt wordt meerwaarde gezien voor goede blauwe kalveren. Dat is vaak een mooie meerwaarde voor de klanten van K.I. Kampen. Een stier die mooi bevleesde kalveren geeft die heel best uitgroeien, is Van Damme. Qua geboortegemak zit hij wat betreft de gebruikskruisingen in het middensegment (120). Op het gebied van draagtijd, is hij met 91 erg interessant. Uit het veld hoort K.I. Kampen zeer positieve geluiden terug over de ontwikkeling van de kalveren. Het zijn kalveren die doorgroeien en waarbij met name vanaf drie weken de bespiering positief opvalt.

Van Damme heeft een geboortegemak van 120. Het is een zeer interessante stier voor veehoud(st)ers die zelf afmesten.

Gesekst sperma neemt een vlucht. Steeds meer veehoud(st)ers zien de voordelen van vrouwelijk gesekst sperma voor hun beste dieren. De techniek ontwikkelt zich ook steeds meer. De kans op het gewenste geslacht wordt steeds groter. Daarnaast verbeteren de bevruchtingscijfers van gesekst sperma. Nu de techniek volop getest is, durft K.I. Kampen het ook steeds meer te benutten richting haar klanten. K.I. Kampen hoeft nooit de eerste te zijn. Ons doel is voor u de beste resultaten te bereiken. Met mannelijk gesekste Van Damme hopen we de groep veehouders die zelf dieren afmest tegemoet te komen. Vraag uw K.I. Kampen vertegenwoordiger voor meer informatie of neem contact op met kantoor 0529 - 431967. De prijs is 35 Euro per rietje, net als alle andere gesekste rieten bij K.I. Kampen!

De populaire stier Stoevelaar Berend is ook mannelijk gesekst beschikbaar. Hij behoort met 132 geboortegemak tot de top van het ras.