K.I. Kampen probeert voor elke veehouder een passende stier aan te bieden.. Voor wat betreft de overige melkrassen kijkt K.I. Kampen ook naar onderscheidende koefamilies. En dat blijft een succesvolle basis. Deze draai waren de resultaten van de stieren van de overige melkveerassen uitstekend.

De Vinkenhof Powerboy is de hoogste nieuwkomer bij MRIJ. Hij kan bogen op een fantastische excellente afstamming en is mede populair vanwege zijn goed bevruchtende sperma. Nu blijken zijn dochters het ook uitstekend te doen. Ze vallen bij de veehouders positief op in productie, exterieur en melksnelheid.
Foto: De Vinkenhof Powerboy (Soren x Baltimore, aAa 516) is populair vanwege zijn beste bevruchting. Zijn eerste dochters zijn veelbelovend

Bij Fries Hollands blijven Bernard 28 (Tarzan 8 x Bernard 25, aAa 432) en Dalino (Bernard 26 x Thierry, aAa 432, A2A2) erg hoge ogen gooien. Al vele indexdraaien zijn zij de nummer 1 en 2 van Nederland. Bernard 28 geeft dochters die probleemloos en makkelijk produceren. Dalino onderscheidt zich met hoge gehalten en het feit dat hij één van de weinige A2A2 FH stieren is. Beiden zijn geschikt voor pinken.

De eerste dochters van Jersey stier Siem (Lemonhead x Jang, aAa 426, A2A2) geven weer wat verwacht mag worden van een goede Jersey. Hoge gehalten, goede vruchtbaarheid en beste benen. Hij is geschikt voor pinken en gesekst beschikbaar. Foto: Siem komt uit een beste, laatrijpe koefamilie. Zijn dochters lijken zich best te ontwikkelen